Vitens Leerportaal

Vitens bestaat uit meer dan 1.400 mensen die zich verbonden voelen door een passie voor water. Zij werken voortdurend aan het winnen, zuiveren en leveren van drinkwater van topkwaliteit. Omdat ze weten dat 5,6 miljoen klanten daar blindelings op vertrouwen.
De Vitens 2.0 ambitie  “Eigen verantwoordelijkheid nemen” is er op gericht dat een medewerker zelf het voortouw neemt in z'n carrière-ontwikkeling. Het Vitens Leerportaal vormt hierin een belangrijke spil, om het complete leeraanbod, waaronder introductie, kwaliteit en Arbo opleidingen (zowel klassikaal als e-learning) te kunnen aanbieden. De medewerker en het primaire proces worden momenteel hierin onvoldoende ondersteund. Een oriëntatie ten aanzien van de eisen, wensen en mogelijkheden is gestart.

Wij helpen Vitens met het opstellen van de businesscase en de projectaanpak om tot een goede afweging te komen van het best passende leerportaal. Naast de selectie hebben we eveneens de implementatie en de uitbreiding met het extern leeraanbod begeleid.

Interesse in een aanpak op maat voor jouw organisatie?